Автор: uniscorp-bg.com

Дата: 24 август 2023

blog

Уважаеми клиенти,

След направена поръчка от Ваша страна,  автоматично се обработва и предава за опаковане, без допълнително потвърждение по телефон.
При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 089 789 2782.
Срок за изпълнение на доставката -  от 1 до 10 работни дни.
Използваме услугите на куриерска фирма Спиди, до посочен от вас адрес или до офис на куриера.

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката  при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма. 

При поръчка над 65 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА до ОФИС на куриер

                      над 75 лв. Доставката е безплатна до посочен АДРЕС

 

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, моля възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА . Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на куриера, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите книги в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на пратката, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка. При желание за връщане на книга, същата трябва да бъде върната в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН.

В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка, Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани.