• книга

ЧЕРВЕНАТА КЪЩА

ISBN: 978-954-330-425-7
Автор: Марк Хадън
10.80 лв. 12.00 лв.

Ричард, Луиза, Мелиса, Анджела, Доминик и децата им – микс от негодувания, стремежи, предпочитания. Ричард има професионални и лични просперитети, но е мекушав и по всяка вероятност женен по сметка, Луиза четирийсет и четири години не успява да превъзмогне своята чувствителност; Мелиса е красавица, но остър камък в подготовката си за живота; Доминик е с финансови притеснения, а бракът им с Анджела е доста избледнял откъм сексуални изяви; Алекс е мачо, готов да се превърне в алфа мъжкар; Дейзи пък се лута между Бога и неустановената си сексуална ориентация; Бенджи е малко нервен, но с остър ум и изобретателски дух; най-зле е Анджела, тормозена от призрака на мъртвороденото си бебе осемнайсет години по-рано, както и от самовнушението, че ще полудее като майка си.
Ще доведе ли неочакваната ваканция за пребиваващите в червената къща до изцеление и спокойствие, или ще занити страданието и раздорите, колебанието и тревогата на човешките избори?
С тънкостите на своя понякога странен начин на разказване на истории Хадън настоятелно държи читателя изцяло нащрек в този трогателен и понякога жесток портрет на модерно семейство, което губи контрол.


Свързани продукти по автор

Още от поредицата