• книга
  • книга

РАЗМЯНА НА МАДАМИ

В НАЛИЧНОСТ
ISBN: 978-954-330-502-5
Автор: Роалд Дал
12.60 лв. 14.00 лв.

Изумителни, весели, остроумни и вълнуващи, а често и направо трогателни разкази за екзотични преживявания със запазен аромат на приключения от град на град, от жена на жена, като жените винаги заемат първо място! Темпото рядко се забавя и всеки нов разказ се превръща в чудесен, самобитен прочувствен взрив, завършен и самостоятелен

"Отдавна бях разбрал, че има три породи мъже, с които никога не бива необмислено да се рискува - българинът, гьркът и сириецът.
Нито един от тях, колкото и да изглежда необяснимо, не се сърди, ако съвсем открито флиртуваш с жена му, но хване ли те в леглото й, ще те убие на мига."

Роалд Дал (1916–1990) е британски писател-хуморист от норвежки произход. Известен е с късите си разкази, произведенията си за деца, както и с това, че е участвал като пилот на боен самолет през Втората световна война. Книги за деца: „Чарли и шоколадовата фабрика“, „Матилда“, „Вещиците“, „ГДВ“, „Вълшебният пръст“, „Семейство Тъпашки“, „Фантастичният господин Фокс“; и за възрастни – романът „Моят чичо Осуалд“, „Разкази с неочакван край“ и др.
Рождената дата на писателя – 13 септември – е обявена за Световен ден на Роалд Дал и от 2006 г. този празник се отбелязва всяка година от почитателите на Разказвач №1 в света.
„Няма значение кой си или как изглеждаш, стига да има някой, който те обича.“
Роалд Дал

Свързани продукти по автор