Визитка Каталог Поредици Търсене Нови заглавия Автори

Условия за доставка и Политика за поверителност

11.12.2020

 Уважаеми клиенти,

След направена поръчка от Ваша страна,  автоматично се обработва и предава за опаковане, без допълнително потвърждение по телефон.
При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 08
9 789 2782.
Срок за изпълнение на доставката -  от 1 до 10 работни дни.
Използваме услугите на куриерска фирма Спиди, до посочен от вас адрес или до офис на куриера.
Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката  при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма. 

При поръчка над 
65 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА до ОФИС на куриер

                      над 75 лв. Доставката е безплатна до посочен АДРЕС

 

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, моля възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА . Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на куриера, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите книги в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на пратката, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка. При желание за връщане на книга, същата трябва да бъде върната в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН.

В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка, Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантиран

Политика за поверителност

Обработване на лични данни с цел пазаруване през онлайн магазина и посещение на уебсайта

На нашия уебсайт можете да пазарувате онлайн. Може да използвате тази услуга без регистрация. Данните, предоставени и в двата случая, ще бъдат използвани само и единствено с цел осъществяване дейността по поръчката..

При обработването на лични данни ИК Унискорп  спазва законовата и подзаконовата нормативна уредба, приложима в България във връзка със защита на личните данни, включително, но не само, Регламент (ЕС) 2016/679 („Регламент“).

Цели на обработване:

Личните Ви данни ще бъдат обработвани и съхранявани за цели, необходими за сключването и изпълнението на договора за предоставяне на услугите по осъществяване на поръчката Ви.  

Вашите лични данни ще бъдат обработвани изцяло на територията на Република България и няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен в случай че: сте поискали доставка на поръчаната от Вас стока извън територията на Република България; при уеб анализ, извършван от Google; ако използвате плъгини или социалните мрежи, при условия уредени по-долу.

Вашите права:

Можете да получите информация от Администратора за съхраняваните от него Ваши лични данни по всяко време и имате правото на достъп до тях.

Можете да поискате личните Ви данни да бъдат коригирани по всяко време в случай на неточност и/или несъответствие.

Можете да поискате изтриване на Вашите лични данни или да изискате от Администратора ограничаване на обработването.

Имате право по всяко време и на основания, свързани с конкретна ситуация, на възражение срещу обработване на лични данни, въз основа на легитимния интерес.

В случай на нарушение на сигурността на личните Ви данни, ако има вероятност нарушението да породи висок риск за правата и свободите Ви, съгласно вътрешните правила на Администратора, ще бъдете уведомен за същото.