Визитка Каталог Поредици Търсене Нови заглавия Автори
Поредица: ИЗБРАНО ЗА ВАС
Заглавие: ХОТЕЛ САВОЙ. Тайните на едно семейство
Автор: Максим Вал
Анотация:
Новият том на успешната сага за най-известния хотел в света!
Интриги, предателства, догадки и много напрежение, чийто център е и винаги ще бъде величественият хотел, преследван както никога досега от сенчести врагове.
Лондон, 1940 г. Продължава историята на Вайълет Мейсън като наследница и управител на хотел „Савой“. Верният персонал на хотела все така преплита своето ежедневие с житейските си проблеми. Заможните и красиви гости се къпят в лукс, скандали, дългове и големи тайни, криещи се под живописния външен вид.
Но всичко се променя, когато Великобритания обявява война на Третия райх и подземието на хотела се превръща в централа за подслушване и дешифриране на кодирани съобщения. А когато Вайълет забременява от Макс Хамерсмит – нейната голяма любов и главен редактор на Би Би Си, и пред двамата се открива възможност най-сетне да заживеят щастливо, върху хотела пада бомба и изпраща Макс на оня свят. Около самотната, смела, честна и бременна Вайълит се навърта красив офицер от флота, който притежава необходимите качества да я направи щастлива. Разрушения в Лондон, много убити, безброй войници, които не се връщат от бойните полета – но „Савой“ има вече своята малка принцеса.
МАКСИМ ВАЛ е псевдонимът на международно успешен германски автор на бестселъри, който вече е постигнал успех с множество книги, публикувани под други имена. Под името Максим Вал сега той пише поредица от исторически романи. За своите шедьоври авторът търси вдъхновение основно в събития от европейската история. Живеейки между колоритните светове на Берлин и Лондон, за него най-привлекателен остава хотел „Савой“.
240 страници, стара цена: 18.00 цена: 16.20 лв.
ISBN: 978954330584-1