Визитка Каталог Поредици Търсене Нови заглавия Автори
Поредица: ЛИТЕРАТУРНИ ЗВЕЗДИ
Заглавие: АКВИАНСКАТА БИБЛИЯ
Автор: Андрю Кауфман
Анотация:
Ребека има изключително странен проблем: колкото и да се старае, не може да възпре чувствата си, които се изливат от тялото ѝ и нахлуват в главите на хората около нея. За щастие тя е открила как да улавя и съхранява най-силните си емоции в предмети - но колко емоционален багаж може да побере складово помещение № 207 преди животът на Ребека да се преобърне с главата надолу?
Луис скърби за съпругата си Лиза, сестрата на Ребека. Неутешим, той пропуска погребението на Лиза, лети до Уинипег, подстригва се и среща жена, която твърди, че е Бог.
Зад волана на открадната хонда сивик е Абериствит, известна още като Аби. Представителка на странните същества хлидафгод: физически способни да живеят както под водата, така и на сушата и удивително наподобяващи хората - е, ако не броим хрилете и зелената кожа. Напуснала познатия си воден свят, Аби шофира из Канада, за да спаси душата на умиращата си майка.
Андрю Кауфман (род. 1968 г.) е канадски писател, филмов режисьор и радиопродуцент, най-известен с романи, които включват хумор, фентъзи, супергерои и детективски приключения.
280 страници, стара цена: 17.00 цена: 15.30 лв.
ISBN: 978-954-330-545-2