Визитка Каталог Поредици Търсене Нови заглавия Автори
Поредица: КЛУБЪТ НА ЗАГУБЕНЯЦИТЕ
Заглавие: ДЕМОНЪТ
Автор: ФИЛИП НЕДКОВ
Анотация:
Казвам се Филип, на 11 години съм, от гр. Несебър.
Всичко започна през 2019 година, когато създадох една вайбър група с моите приятели. В началото идеята беше просто да си пишем. Но с времето решихме да излизаме всяка събота. И на първото ни излизане се роди идеята за тази книга.
Видно с интереси млад/малък автор! Очарова със своята непосредственост, без да споменавам детска, защото разсъжденията и идеите му са вече пораснали. Като всяко дете мечтае за приключения в тъмни, дълбоки пещери или за среща с извънземни, но описва своите игри с оригиналния почерк на развито и информирано въображение.
Първата книга от поредицата „Клубът на загубеняците” (Демонът) отчасти е вдъхновена от „ТО“, „Хари Потър“ и „Властелинът на Пръстените“. Всички герои са действителни лица с истинските си имена. Паркът и гробницата също са действителни и се намират в Несебър. Историите с демона са художествена измислица. Дали? В Тази книга се разказва за силата на истинското приятелство и добротата. На вас приятно четене, а аз се впускам в търсене на нови приключения.
64 страници, стара цена: 17.00 цена: 15.30 лв.
ISBN: 978-954-330-541-4