Визитка Каталог Поредици Търсене Нови заглавия Автори
Поредица: СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРСКА ПРОЗА
Заглавие: НЕ БЯХ АЗ
Автор: Мариана Царкова
Анотация:
ИК ,,Унискорп“ и авторката Мариана Царкова най-сериозно ви препоръчват много смях с новата книга НЕ БЯХ АЗ.
Сборникът съдържа 42 хумористични разказа, които са като 42 блюда със здравословен, добронамерен и заразителен смях.
Мариана Царкова вярва, че чувството за хумор е едно от най-великолепните качества на интелекта и че 5 минути смях са равни на 5 обиколки на стадион. „Е, това с обиколките не е научно доказано, но опитите продължават!“ – намига тя и се смее щастливо. Нека се посмеем заедно:)
Очаква ви фойерверк от остроумие, интелигентен и добронамерен хумор, и съвсееем малко тъга, колкото е нужно, за да оценим, че усмивката с намигване е нещото, което ни прави повече хора. По-добри хора:)
„Да пишеш хумор, е трудно, да пишеш добър хумор, е адски по-трудно, но Мариана го прави – по един изумителен удиалъновски начин!“ – Кръстьо Раленков

МАРИАНА ЦАРКОВА е завършила математическа гимназия, а след това – медицина. Работи като лекар в София, но нейната страст, необходимост и най-велико удоволствие са... книгите. За тях говори като за верни приятели, или любовници, с които взаимно се прелъстяват.
Разкази на Мариана са печелили литературни конкурси, публикувани са в списания и сборници, а през 2011 година ИК,, Колибри” издава дебютния ѝ „Виртуален роман“, който печели много почитатели.
168 страници, стара цена: 14.00 цена: 12.60 лв.
ISBN: 978-954-330-516-2