Визитка Каталог Поредици Търсене Нови заглавия Автори
Поредица: Унискорп КЛАСИКА
Заглавие: ВЪЛШЕБНИЯТ АПРИЛ
Автор: Елизабет фон Арним
Анотация:
Тази история започна в един женски клуб в Лондон през един февруарски следобед – един неудобен клуб и един противен следобед – когато госпожа Уилкинс плъзгаше равнодушен поглед по колоната с личните обяви в "Таймс" и съгледа:
За ценителите на глицинии и слънчеви лъчи.
Давам под наем за м. април малък, средновековен,
италиански замък на брега на Средиземно море.

Представете си мрачен, дъждовен Лондон и си признайте, че ако има изгледи да прекарате един невероятен април в Портофино - Италия, в средновековен замък на брега на морето, ще направите и невъзможното, за да се възползвате. Е, правят го четири жени, недоволни от сивото си ежедневие. Те се надяват да намерят рецептата за щастието, без да подозират, че обикновено сме слепи за него. Сред средиземноморската екзотика се разгарят много драматични, комични, любовни и чисто човешки страсти, които накрая доказват, че магията на щастието е в самите нас. Само трябва да й позволим да ни преобрази.
Режисьорът на "Любов по време на холера" и "Четири сватби и едно погребение" Майк Нюъл създава великолепен филм по романа.

"Вълшебният април" е от книгите, които купувате, ако в книжарницата прочетете само първата страница. - „500 големи книги от жени”

Омагьосваща, кратка история с чист начин на изразяване и истинско чувство за цвят, красота и свобода на духа. - "Ню Йорк Таймс"
244 страници, стара цена: 0.00 цена: 0.00 лв.
ISBN: 978-954-330-311-3