Визитка Каталог Поредици Търсене Нови заглавия Автори
Поредица: Литературна Езотерика
Заглавие: ПОСЛЕДНИЯТ ИЗХОД-историята на един разговор
Автор: Калина Стефанова
Анотация:
Първа интернет премиера на българска книга!

За пръв път български автор предизвиква интереса на издателите в големите азиатски страни, испано- и португалоезичния свят, в това число и на легендарния откривател на Паулу Коелю!

Първа книга от новата поредица
на издателство “Унискорп”
„Литературна езотерика”


С “Джуджетата на Ани”, първата й нетеатрална книга, Калина Стефанова предизвика интереса на издателите в големите азиатски страни, испано- и португалоезичния свят. В това число и на легендарния откривател на Паулу Коелю. Новата й творба смело преминава границите, смесва жанровете и преплита реалното с необяснимото, рационалното с интуитивното. На пръв поглед тази необикновена книга може да бъде приета за фентъзи, базирано на реалността. Всъщност, тя е по-скоро своеобразен обектив, през който проглеждаме за фантастичните възможности на собствената ни реалност, всички те напълно в наша власт. Пропита с тревога за състоянието на душите ни като причина за състоянието на света днес, “Последният изход” се появява не случайно във време на несигурност и глобални промени, за да ни подсети, че вътре в нас се крие сила, с която можем да спасим не само себе си, но и земята от все по-често спохождащите ни беди.
Книгата е подходящо четиво за всеки, който вярва, че в хората все още е останала някаква съзидателна енергия.

Най-добрият ни литературен критик Георги Цанков споделя: В съвременната ни литература властно се настани добра вълшебница. Калина Стефанова е българският отговор на Екзюпери и на Паулу Коелю. [...] „Последният изход” е истинска бомба от положителна енергия. Три поколения жени, дъщеря, майка и баба, проникват в тайните на битието, смело се противопоставят на разрушителните сили и заздравяват връзките си с Доброто, с Любовта и с Природата. Написан елегантно и мъдро, мистично и поетично, шедьовърът отговаря на въпроси, които ние, мислещите тръстики, отдавна си задаваме. В тези бездуховни времена всяка подобна крачка към възстановяване на изначалната хармония е равна на творчески подвиг.

Премиерата на книгата ще бъде:
по интернет,
на електронната страница на изданието,
в сайта на издателството
на 2 ноември и след това.
176 страници, стара цена: 0.00 цена: 0.00 лв.
ISBN: 978-954-330-302-1